Dacian Ciolos a INVITAT sindicatele saptamana viitoare la o discutie pe SALARIZARE

Dacian Ciolos a INVITAT sindicatele saptamana viitoare la o discutie pe SALARIZARE

"Noi am avut o analiza a ceea ce am putea face pe o perioada de cativa ani de zile, am studiat si posiblitatea aceasta a ordonantei de urgenta pentru un an de zile, acolo unde ne putem angaja cu bugetul pe care putem sa ne angajam sa il punem la dispozitie in primul rand (...) pentru a corecta anumite disfunctionalitati care exista in sistemul de salarizare bugetar, acesta e principalul obiectiv, si vom continua discutiile", a declarat Dacian Ciolos, citat de Agerpres.

acum 59 luni (14 Apr 2016)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca saptamana viitoare vor incepe discutiile cu sindicatele cu privire la salarizarea din sistemul bugetar. Premierul vrea sa gaseasca o solutie care sa fie acceptata de sindicate dar care sa fie fezabila pentru stat din punct de vedere bugetar.

"Noi am avut o analiza a ceea ce am putea face pe o perioada de cativa ani de zile, am studiat si posiblitatea aceasta a ordonantei de urgenta pentru un an de zile, acolo unde ne putem angaja cu bugetul pe care putem sa ne angajam sa il punem la dispozitie in primul rand (...) pentru a corecta anumite disfunctionalitati care exista in sistemul de salarizare bugetar, acesta e principalul obiectiv, si vom continua discutiile", a declarat Dacian Ciolos, citat de Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro