Daca nu pleca in China, Cosmin Contra ar fi fost dat afara de la Getafe: "Cel mult o saptamana mai rezista!"

Daca nu pleca in China, Cosmin Contra ar fi fost dat afara de la Getafe:

Inclusiv la Alaves, numai ca la Alaves e foarte greu, ca e in a doua divizie, si deja Cosmin, in Spania, si-a creat un nume.A stat foarte putin pe banca lui Getafe si a facut lucruri foarte, foarte bune.

acum 94 luni (14 Jan 2015)

Cosmin Contra a reusit s-o salveze sezonul trecut pe Getafe de la retrogradare, iar in acest sezon a avut un parcurs decent. Desi se simtea perfect in Spania, la echipa de la periferia Madridului, Contra nu a stat prea mult pe ganduri si a plecat imediat ce chinezii de la Guangzhou l-au ofertat. Motivul pentru care tehnicianul roman a renuntat atat de usor la Getafe tine de criza financiara in care se zbate formatia iberica.

"M-a surprins, pentru ca nu ma asteptam, pentru ca stiam ca isi doreste foarte mult sa vina in Spania, stiam ca isi doreste sa revina la Getafe, sau Atletico, cluburi unde a jucat. Inclusiv la Alaves, numai ca la Alaves e foarte greu, ca e in a doua divizie, si deja Cosmin, in Spania, si-a creat un nume.A stat foarte putin pe banca lui Getafe si a facut lucruri foarte, foarte bune. A scapat echipa de la retrogradare, in campionatul asta a avut momente foarte, foarte bune, acel egal cu Barcelona, cateva victorii importante.

Cosmin Contra a debutat cu o victorie pe banca celor de la Guangzhou R&F, in vreme ce Getafe a pierdut primul meci fara tehnicianul roman, 1-2 pe terenul lui Eibar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro