Da, domnule Ponta, stim ca dezvaluirile Romaniei libere despre afacerile dumneavoastra si ale familiei va deranjeaza

Amestecand cu o iresponsabila nonsalanta lucrurile, dupa retetele deja testate de comunisti, apoi de FSN, de PSD, de USL si de tot ceea ce inseamna, mai aproape de zilele noastre, propaganda de tip Antena 3/RTV, Victor Ponta ataca Romania libera si Hotnews cu tot ce scartaie mai tare in vocabularul sau.

acum 99 luni (28 Aug 2015)

Cu un discurs nedemn de functia pe care o detine la varful statului, premierul Victor Ponta foloseste din nou Facebook-ul pe post de maciuca.

Amestecand cu o iresponsabila nonsalanta lucrurile, dupa retetele deja testate de comunisti, apoi de FSN, de PSD, de USL si de tot ceea ce inseamna, mai aproape de zilele noastre, propaganda de tip Antena 3/RTV, Victor Ponta ataca Romania libera si Hotnews cu tot ce scartaie mai tare in vocabularul sau. Nu vom risipi pretiosul spatiu editorial reluand aici ultimele jigniri si minciuni proferate de catre seful guvernului la adresa redactiei RL, dar tinem sa ii amintim cateva lucruri de bun simt:

*Functia de premier va obliga, chiar si pe dumneavoastra, la respectarea unei etichete stricte in comunicarea cu publicul;

*Respectul pentru democratie si pentru libertatea de expresie inseamna a le raspunde proportional celor care nu sunt de acord cu dumneavoastra, la fel si celor care, de-a lungul timpului, v-au adus diverse acuzatii.

*In fine, nu doar ca in urma dovezilor privind plagiatul ati refuzat sa va dati demisia de onoare, riscand astfel sa bulversati total sistemul de valori al tinerilor din Romania, dar sunteti singurul premier din UE care isi continua activitatea si dupa ce a fost pus sub urmarire penala.

Avand in vedere toate cele de mai sus, consideram ultima dumneavoastra rafuiala cu jurnalistii RL si Hotnews nu numai un atac la adresa acelei parti a presei care nu va intinde covorul rosu, ci si un foarte probabil atac de panica. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro