Da, domnule Basescu, sunt ziaristi care intoxica opinia publica! Se numesc "maestri" vanduti sau doar niste slugi

Da, domnule Basescu, sunt ziaristi care intoxica opinia publica! Se numesc

> Asist, asadar, la un val nou de propaganda mediatica, la un scenariu cu noi aplaudaci, de data asta niste gazetari cu nume mari, unii dintre ei, altii botezati chiar "maestri", care-si facusera un obicei din a lupta, ani la rand, pe bune, cu coruptii tarisoarei. Un val nou de doamne si de domni, ziaristi care au inceput o propaganda nedemna, mincinoasa si exclusiv facuta pentru a apara, din diverse motive naive sau meschine, un grup de mafioti, de politicieni sau de afaceristi, care s-au trezit deodata la beci. Cum ar veni, in Romania asta, tara membra UE, procurorii, judecatorii, SRI-stii isi fac de cap ca prin Transnistria, de exemplu, fara ca niciuna, dar absolut nicio structura internationala din care facem parte si care ne si supravegheaza pe deasupra sa nu vada ca, in tarisoara asta a noastra, se intampla abuzuri.

acum 87 luni (7 Apr 2015)

>

Asist, asadar, la un val nou de propaganda mediatica, la un scenariu cu noi aplaudaci, de data asta niste gazetari cu nume mari, unii dintre ei, altii botezati chiar "maestri", care-si facusera un obicei din a lupta, ani la rand, pe bune, cu coruptii tarisoarei.

Un val nou de doamne si de domni, ziaristi care au inceput o propaganda nedemna, mincinoasa si exclusiv facuta pentru a apara, din diverse motive naive sau meschine, un grup de mafioti, de politicieni sau de afaceristi, care s-au trezit deodata la beci. Care s-au trezit ca nu ne mai pot confisca pe noi, slugile patriei, ca nu ne mai pot jefui tara, ca, iata, dosarele lor, hotiile lor, spagile lor si invartelile lor, uitate, ani la rand, prin diverse birouri, au ajuns, in sfarsit!, acolo unde trebuie. Ci despre acesti gazetari care au pornit o noua incercare de spalare pe creier a poporului, de data asta in folosul unei grupari mafiote, zdruncinate cum spuneam, in sfarsit!, de justitie. Ca ce ne facem, dom'le, daca nu o sa mai avem oameni care sa ocupe fotoliile alea caldute de prin Guvern, Parlament si tot felul de alte institutii publice macinate de coruptie? Ma intreb ce hal de jurnalist trebuie sa fii ca sa apari aproape seara de seara pe diverse ecrane cu o teorie atat de josnica? Cu o teorie prin care sa insinuezi ca moare tara asta daca ne dorim, ca orice om normal la cap, sa scapam de tot si pe veci de niste politicieni hoti, agramati si corupti! O teorie care sa ne faca pe noi, prostii tarii, sa credem ca, Doamne fereasca!, se duce tara de rapa daca toti mafiotii din institutiile publice, care nu-si pot justifica sub nicio forma milioanele din conturi, palatele de neam prost, vacantele pe insulite, afacerile pe banii nostri si nici macar vuitoanele din dulap, sunt arestati. Ce-o sa ne facem noi, tampitii patriei, daca n-o sa mai fie toate slugile, lipitorii de afise, fetitele lu' tata, printisorii lu' mama, baronasii, care sa zaca pe banii nostri in functi publice si sa ne fure?... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro