Cutremur in Partidul Poporului. Parlamentarii PPDD se dezic de Dan Diaconescu, acesta ii ameninta cu excluderea

Dan Diaconescu: "O sa fie exclusi cei care au asemenea idei" Fondatorul PPDD Dan Diaconescu a spus pentru Romania libera ca nu stie nimic despre razvratirea parlamentarilor PPDD suparati ca Partidul Poporului s-a aliat cu PSD inainte de turul II al alegerilor prezidentiale si ca va cere excluderea lor din partid.

acum 114 luni (19 Nov 2014)

Dan Diaconescu: "O sa fie exclusi cei care au asemenea idei"

Fondatorul PPDD Dan Diaconescu a spus pentru Romania libera ca nu stie nimic despre razvratirea parlamentarilor PPDD suparati ca Partidul Poporului s-a aliat cu PSD inainte de turul II al alegerilor prezidentiale si ca va cere excluderea lor din partid. Astea sunt discutii normale, ca in toate partidele, asa e si la PSD, si la PNL, si la noi. N-am nicio alianta, eu am spus ca avem doi ciocoi si ca ii las pe oameni sa faca cei vor ei in cabinele de vot. Am spus ca eu personal voi vota impotriva lui Klaus Iohannis, ca ar fi culmea sa votez cu un om care il vrea pe Basescu premier," a declarat Dan Diaconescu.

Pierderea alegerilor de catre candidatul PSD Victor Ponta creeaza o unda de soc in interiorul Partidului Poporului Dan Diaconescu. Nemultumiti de esecul aliatilor si de cifrele care arata ca electoralul PPDD s-a indreptat mai degraba spre candidatul ACL Klaus Iohannis (peste 61%, potrivit unui sondaj IRES), membrii grupului parlamentar al Partidului Poporului s-au ridicat impotriva lui Dan Diaconescu. Tudor Ciuhodaru, deputat PPDD, a confirmat ca grupul parlamentarilor partidului a cerut o conducere interimara si organizarea unui congres. "Au fost multe decizii politice gresite care au fost confirmate si de rezultatul actualelor alegeri. Astazi s-a luat decizia ca grupul parlamentar sa functioneze fara auspiciile actualei conduceri. Pana si candidatului nostru nu ii face bine sa fie in alianta cu principalul sau contracandidat," a declarat Ciuhodaru pentru Romania libera. Fondatorul Partidului Poporului, fostul candidat la presedintie Dan Diaconescu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere pana la aceasta ora. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro