Cutremur in Nepal: miracolul de sub ruine. Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la 62 de ore de la seism

Cutremur in Nepal: miracolul de sub ruine. Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la 62 de ore de la seism

UNICEF estimeaza ca un milion de copii se afla in pericol sau au fost afectati grav de cutremurul din Nepal Video Momentele producerii cutremurului de 7,9 grade din Nepal. Nimic nu rezista in fata furiei Pamantului Lupta pentru viata continua insa, la aproape 72 de ore de la cutremurul din Nepal, de magnitudine 7,9 pe Richter. Cutremur in Nepal: Autoritatile se asteapta la 5.000 de morti Pana marti dimineata, peste 4.000 de cadavre au fost recuperate, in timp ce mii de persoane raman disparute.

acum 106 luni (28 Apr 2015)

Cutremurul din Nepal a facut, pana acum, 4.000 de victime. Autoritatile continua sa faca eforturi, laolalta cu supravietuitorii, pentru a-i scoate de sub daramaturi pe cei care inca sunt in viata.

Sansele de a gasi supravietuitori scad insa cu fiecare minut, iar lupta contracronometru pare sa se apropie de sfarsit. Insa, pe masura ce sute de cadavre raman insirate pe strazi, echipele de salvare au parte si de momente miraculoase. Un barbat inca neidentificat a fost scos in viata de sub daramaturi si dus de urgenta la un punct medical, in contextul in care si spitalele sunt supraaglomerate si multi raniti inca asteapta pe strazi sa primeasca ingrijiri. Cutremur in Nepal: peisaje uluitoare, inlocuite cu imagini apocaliptice Peisajele naturale uimitoare ale Nepalului au fost inlocuite cu adevarate scene apocaliptice in ultimele doua zile, in urma cutremurului de magnitudine 7,9 pe Richter. Strazile capitalei Kathmandu au devenit morgi: sute de cadavre stateau luni aliniate, in aer liber, pana cand autoritatile coplesite de dimensiunile tragediei vor gasi spatii adecvate pentru depozitarea lor. Paralel cu sirul de cadavre, supravietuitorii au format cozi uriase pentru a primi apa din camioane. UNICEF estimeaza ca un milion de copii se afla in pericol sau au fost afectati grav de cutremurul din Nepal Video Momentele producerii cutremurului de 7,9 grade din Nepal. Nimic nu rezista in fata furiei Pamantului Lupta pentru viata continua insa, la aproape 72 de ore de la cutremurul din Nepal, de magnitudine 7,9 pe Richter. Cot la cot cu echipajele prea putine de salvare, supravietuitorii sapau cu mainile goale printre ruine pentru a-i elibera pe cei prinsi intre daramaturi. Cutremur in Nepal: Autoritatile se asteapta la 5.000 de morti Pana marti dimineata, peste 4.000 de cadavre au fost recuperate, in timp ce mii de persoane raman disparute. Gurung, un soldat nepalez, citat de agentia de stiri Reuters. Situatia este insa ceva mai limpede in ceea ce-i priv... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro