Cursuri suspendate in Bucuresti pe motiv ca iarna e frig. La polul frigului din Romania scolile nu s-au inchis

"Zilele trecute s-au inregistrat temperaturi foarte scazute, care periclitau programul scolar, insa, in contextul in care, conform Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand de miercuri, temperaturile din Bucuresti vor creste semnificativ, nu vedem de ce era necesara suspendarea orelor de curs.

acum 73 luni (10 Jan 2017)

"M-am consultat cu domnul ministru al Educatiei, cu inspectorul scolar general, cu domnul prefect, cu primarii de sectoare, cu medici, cu parinti si concluzia este una foarte clara. Avand in vedere conditiile meteo vitrege, scoala ar putea sa inceapa vineri in Capitala, ceea ce ar fi neplacut, pentru ca e zi de final de saptamana, asa ca am luat decizia ca toate cursurile sa inceapa luni, 16 ianuarie", a anuntat Gabriela Firea.

"Nu e nevoie de masuri populiste"

Vlad Stefan, presedintele Consiliului National al Elevilor, sustine ca masura de a suspenda orele de curs pe parcursul intregii saptamani nu este justificata. "Zilele trecute s-au inregistrat temperaturi foarte scazute, care periclitau programul scolar, insa, in contextul in care, conform Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand de miercuri, temperaturile din Bucuresti vor creste semnificativ, nu vedem de ce era necesara suspendarea orelor de curs.

Cititi textul integral in editia print de miercuri a ziarului Romania Libera pe care o gasiti la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro