Curg ofertele pentru stelisti: Szukala e dorit in Turcia, Latovlevici in Italia, iar Tanase, in desert

Curg ofertele pentru stelisti: Szukala e dorit in Turcia, Latovlevici in Italia, iar Tanase, in desert

Oficialii romani mai au si alte optiuni in afara de Latovlevici, printre care Georgi Terziev de la Ludogoret sau brazilianul Doria de la Mareseille. Pe lista jucatorilor care ar mai putea pleca de la Steaua in aceasta iarna se numara Arlauskis si Sanmartean, ambii aflati la final de contract cu echipa campioana.

acum 65 luni (26 Dec 2014)

Evolutiile bune ale Stelei in turul de campionat nu au ramas fara efecte pozitive. Trei jucatori de-ai lui Galca au primit oferte avantajoase de transfer: fundasii Szukala si Latovlevici si mijlocasul Cristi Tanase. Oficialii romani mai au si alte optiuni in afara de Latovlevici, printre care Georgi Terziev de la Ludogoret sau brazilianul Doria de la Mareseille. In afara de Lazio, si Roma ar fi interesata de Latovlevici, potrivit presei italiene. Fundasul stelist este dorit de Trabzonspor din Turcia, echipa la care evolueaza si Bourceanu, imprumutat in aceasta vara la Steaua. "Szukala, titular incontestabil la Steaua, este un fundas puternic, de 1,98 m, care isi face excelent treaba in defensiva, dar apare des si la finalizare, reusind 4 goluri in cele 16 partide jucate in acest sezon al Ligii 1", l-au caracterizat jurnalistii turci pe Szukala.

Tanase este al treilea jucator aflat pe picior de plecare de la Steaua. Decarul ros-albastrilor este dorit insistent de Piturca in Arabia Saudita, la Al Ittihad, iar seicii sunt dispusi sa-i faca pofta fostului selectioner si sa-l cumpere pe mijlocas. Iminenta despartire de Steaua a fost anuntata deja de Nicolae Dica, antrenor secund in Ghencea. "Tanase este de cinci ani si jumatate la Steaua si cred ca a venit timpul sa se transfere. Cel mai bine pentru el ar fi sa mearga la o echipa unde este dorit de antrenor", a spus Dica.

Pe lista jucatorilor care ar mai putea pleca de la Steaua in aceasta iarna se numara Arlauskis si Sanmartean, ambii aflati la final de contract cu echipa campioana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro