Cureaua cu 24 de accesorii care poate salva viata utilizatorului: si-a atins obiectivele financiare in doar doua ore

Cureaua cu 24 de accesorii care poate salva viata utilizatorului: si-a atins obiectivele financiare in doar doua ore

Compania producatoare, Wazoo Survival Gear, ofera mai mult de 24 de instrumente ingenioase, inclusiv un fluier, carlige de pescuit si bandaje. Acum are mai mult de 1.200 de sustinatori, care au donat pentru producerea produsului peste 75.379 de dolari.

acum 89 luni (28 Sep 2016)

Accesoriul, care se poarta in jurul taliei, poate ajunge sa asigure uneori chiar supravietuirea celui care o poarta. Compania producatoare, Wazoo Survival Gear, ofera mai mult de 24 de instrumente ingenioase, inclusiv un fluier, carlige de pescuit si bandaje. Centura are chiar o oglinda de semnal si un deschizator de sticle in catarama.

In centura mai sunt incluse un aprinzator de foc, tablete de purificare a apei si un recipient pliabil, cu ajutorul caruia utilizatorul sa poata bea apa.

Accesoriul a fost lansat pe 20 septembrie, prin intermediul Kickstarter, o platforma online care promoveaza diverse produse inedite, cureaua de calatorie atingandu-si obiectivele financiare in doar doua ore. Acum are mai mult de 1.200 de sustinatori, care au donat pentru producerea produsului peste 75.379 de dolari.

Pretul centurii de siguranta variaza intre 20 si 95 de dolari, produsul urmand a fi scos pe piata incepand cu luna ianuarie 2017.FOTO dailymail.co.uk ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro