"Curatenia" de primavara din PNL, subminata din interior. PNL Bucuresti, alaturi de liberalii care au facut blat cu PSD

A fost Presedintele Tineretului National Liberal timp de 6 ani, perioada in care acesta a fost recunocunosut ca fiind cea mai puternica organizatia politica de tineret din tara, fost Deputat in Parlamentul Romaniei si initiator al Legii Impotriva Risipei Alimentare si Legii Centenarului, liberal convins, om de echipa, un bun manager si un coleg de nadejde", se arata in petitie.

acum 56 luni (1 Apr 2018)

La o zi dupa ce a fost demis din conducerea organizatiei PNL Sector 3, liberalul Florin Alexe a fost asezat in primul rand la o dezbatere organizata de PNL Bucuresti. In Primaria Sectorului 3, mai multi consilieri liberali voteaza alaturi de PSD proiectele demarate de Negoita. De asemenea, Cristian Busoi este la cutite cu liderul PNL Ludovic Orban, cel care a insistat pentru schimbarea lui Alexe.

De altfel, pe grupurile de WhatsApp ale PNL Bucuresti circula o petitie online de sustinere a lui Alexe si a intregii conduceri pentru revenirea in functii. "Florin Alexe este Presedinte al PNL Sector 3 din anul 2009, conducand de atunci una dintre cele mai active si puternice filiale ale PNL din toata tara. A fost Presedintele Tineretului National Liberal timp de 6 ani, perioada in care acesta a fost recunocunosut ca fiind cea mai puternica organizatia politica de tineret din tara, fost Deputat in Parlamentul Romaniei si initiator al Legii Impotriva Risipei Alimentare si Legii Centenarului, liberal convins, om de echipa, un bun manager si un coleg de nadejde", se arata in petitie.

Demiterea conducerii PNL Sector 3 a fost votata de Biroului Executiv al PNL si va fi validata zilele urmatoare de Consiliul National al partidului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro