Cuplu de batrani spulberat de un BMW pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit de la locul accidentului

Cuplu de batrani spulberat de un BMW pe trecerea de pietoni. Soferul a fugit de la locul accidentului

Doua persoane, sot si sotie (in virsta de 75 si 73 de ani), care treceau strada regulamentar, pe zebra, au fost izbite violent de o masina care, potrivit martorilor, circula cu viteza mare.

acum 76 luni (1 Jun 2017)

Grav accident de circulatie joi, 1 iunie 2017, pe strada Otelarilor din Galati. Doua persoane, sot si sotie (in virsta de 75 si 73 de ani), care treceau strada regulamentar, pe zebra, au fost izbite violent de o masina care, potrivit martorilor, circula cu viteza mare.

Conform declaratiilor martorilor, ca in autoturism se mai afla o barbat care, dupa ce a verificat daca victimele traiesc, a fugit si el de la locul faptei, masina ramanand abandonata pe carosabil.

"Din primele cercetari, se pare ca un autoturism marca BMW, ce circula pe Bulevardul Otelarilor, dinspre strada Galati spre strada Stadionului, ajungand la trecerea de pietoni din zona blocului D18, a surprins si accidentat doi pietoni care se angajasera in traversarea regulamentara a strazii. In cauza, se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei", a precizat inspectorul principal Iulian Matei, de la Politia Rutiera Galati.

La fata locului au sosit mai multe echipaje medicale care, dupa ce le-au acordat primul ajutor, le-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Galati. Mai multe amanunte despre starea lor de sanatate o sa putem oferi in urma investigatiilor medicale facute in spital", a precizat medicul Sorina Munteanu, de la UPU Galati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro