Cunoscutul psihoterapeut Dr.Love, implicat intr-un accident rutier la Timisoara

Cunoscutul psihoterapeut Dr.Love, implicat intr-un accident rutier la Timisoara

Citeste si: Psihoterapeutul Dr.Love, despre relatiile pasagere: "Sexul compulsiv este la fel ca mancatul sau consumul drogurilor" Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care posteaza "Relatie complicata" drept status pe Facebook: "Veti plange ca nu ati avut parte de iubire" Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Indragostitilor: "Anumite evenimente trebuie sarbatorite in fiecare zi" Psihologul Dr.Love, de Craciun: "Cel mai frumos cadou pe care trebuie sa il despachetati azi este chiar viata voastra" Psihologul Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor iresponsabili: "Unele mame indragostite isi parasesc copiii pentru a urma diversi barbati" Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa" Cotroversatul psiholog dr.

acum 52 luni (19 May 2016)

Catalin Ilie, psiholg specializat in terapie de cuplu, cunoscut in Timisoara cu numele Dr.Love, a trecut prin momente de groaza, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

Psihologul tocmai a iesit de la Directia Finantelor Publice, unde a avut de rezolvat anumite probleme birocratice.

"Am continuat sa zambesc, pentru ca Dumnezeu tocmai mi-a aratat cat de mult are grija de mine.

Citeste si:

Psihoterapeutul Dr.Love, despre relatiile pasagere: "Sexul compulsiv este la fel ca mancatul sau consumul drogurilor"

Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care posteaza "Relatie complicata" drept status pe Facebook: "Veti plange ca nu ati avut parte de iubire"

Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Indragostitilor: "Anumite evenimente trebuie sarbatorite in fiecare zi" Psihologul Dr.Love, de Craciun: "Cel mai frumos cadou pe care trebuie sa il despachetati azi este chiar viata voastra"

Psihologul Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor iresponsabili: "Unele mame indragostite isi parasesc copiii pentru a urma diversi barbati" Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa"

Cotroversatul psiholog dr. Cruntul adevar este ca cei care au amanti nu iubesc pe nimeni" Ce se petrece, de fapt, in mintea gelosilor si cat de rau face gelozia: "Gelosii sunt cei care insala primii. Posesivitatea atinge cote inimaginabile"

Slabiciunea psihica pe care o au aproape toti oamenii si care poate duce la boli crunte. "Se simt goi pe interior, sunt ca niste carcase, simt ca nu mai au viata" De ce este dragostea pe cale de disparitie? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro