Cumpara-ti cat mai repede o polita RCA. Pe 18 mai expira plafonarea preturilor si tarifele ar putea exploda (P)

Verificati tarifele RCA pentru masina dumneavostra "In lipsa unor masuri concrete din partea Guvernului, Parlamentului, ASF si Consiliului Concurentei, dupa data de 19 mai 2017, firmele de asigurare vor reveni la tarifele practicate inainte de plafonare, tarife netransparente in care erau incluse toate costurile de operare ale firmelor de asigurari, desi aceste firme au mai multe linii de business", atentioneaza patronatele din transporturile rutiere - UNTRR, FORT, APTE 2002, APULUM, ARTRI, intr-un comunicat comun.

acum 86 luni (11 May 2017)

Pe 18 mai expira plafonarea pentru polita de asigurare de raspundere civila auto!

Chiar daca aveti sau nu polita de asigurare de tip RCA pentru autovehicul, pana in data de 18 mai ar trebui sa va ganditi sa incheiati una. Comisiile de Buget-Finante, Transporturi, Industrii si Juridica din Camera Deputatilor au anuntat ca au primit 327 de amendamente la acest proiect care reglementeaza piata de profil.

Verificati tarifele RCA pentru masina dumneavostra

"In lipsa unor masuri concrete din partea Guvernului, Parlamentului, ASF si Consiliului Concurentei, dupa data de 19 mai 2017, firmele de asigurare vor reveni la tarifele practicate inainte de plafonare, tarife netransparente in care erau incluse toate costurile de operare ale firmelor de asigurari, desi aceste firme au mai multe linii de business", atentioneaza patronatele din transporturile rutiere - UNTRR, FORT, APTE 2002, APULUM, ARTRI, intr-un comunicat comun.

De cealalta parte, desi in 2016, pe segmentul RCA, piata a crescut cu 29,49%, la 4,033 miliarde lei, asiguratorii incep sa se planga ca in 2017 aceasta va descreste. Scopul nostru in vederea acestei noi evolutii de piata este sa ne mentinem si usor sa crestem volumul pe care noi l-am reusit in 2016, in acelasi timp sa avem o descrestere a profitului pe RCA si o sa compensam acest lucru cu strategia pe care am implementat-o in urma cu 2 ani. Din punct de vedere Solvency II, VIG are o strategie foarte prudenta, in sensul in care cere de la fiecare asigurator din cadrul grupului o acoperire de cel putin 125%", a declarat, citat de Agerpres, Dan Gataiantu, CFO la Asirom VIG. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro