Cumintenia Pamantului a fost predata proprietarilor

"Urmare a incetării contractului de comodat, incheiat intre Muzeul Naţional Cotroceni, in calitate de comodatar, şi doamnele Paula Ionescu şi Alina Şerbănescu, in calitate de comodante, avand ca obiect transmiterea folosinţei sculpturii 'Cuminţenia Pămantului', azi, 10 iunie 2016, opera marelui artist Constantin Brancuşi a fost predată proprietarilor de drept, conform prevederilor contractuale şi legislaţiei in vigoare privind respectarea normelor de conservare pentru bunurile culturale mobile", se arată intr-un comunicat al Muzeului Naţional Cotroceni transmis, vineri si citat de Agerpres.

acum 48 luni (10 Jun 2016)

Sculptura lui Constantin Brancuşi "Cuminţenia Pămantului' a fost predată de Muzeul Naţional Cotroceni proprietarilor de drept, după ce a incetat contractul de comodat.

"Urmare a incetării contractului de comodat, incheiat intre Muzeul Naţional Cotroceni, in calitate de comodatar, şi doamnele Paula Ionescu şi Alina Şerbănescu, in calitate de comodante, avand ca obiect transmiterea folosinţei sculpturii 'Cuminţenia Pămantului', azi, 10 iunie 2016, opera marelui artist Constantin Brancuşi a fost predată proprietarilor de drept, conform prevederilor contractuale şi legislaţiei in vigoare privind respectarea normelor de conservare pentru bunurile culturale mobile", se arată intr-un comunicat al Muzeului Naţional Cotroceni transmis, vineri si citat de Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro