Cum vrea Politia Romana sa reduca traficul din Capitala: "Imparte masina cu rudele si cu prietenii! Martea"

Cum vrea Politia Romana sa reduca traficul din Capitala:

Alaturi de Discovery si Politia Romana, rolul nostru este sa-i incurajam si sa ii sustinem sa faca tot mai multe astfel de calatorii prin oras, ajutand astfel la scaderea traficului auto si a emisiilor de carbon", a spus Laura Barbu, Director, Brand and Marketing Communications, Vodafone Romania. Campania va fi promovata on-air, printr-o serie de elemente de comunicare non-standard (smart ideas, program vignette, commercial vignettes, break keepers etc.) difuzate pe Discovery Channel, TLC, Animal Planet si Eurosport, prin intermediul canalelor de social media ale Discovery, Politiei Romane si Vodafone, precum si cu ajutorul agentilor de politie care vor informa participantii la trafic.

acum 99 luni (26 Apr 2016)

Proiectul, care face parte din campania globala Discovery#IncepeCuCeva, ar putea contribui la reducerea amprentei de carbon. Conducatorii auto sunt incurajati ca, in fiecare zi de marti (una dintre cele mai aglomerate zile din saptamana, potrivit unui studiu realizat de Guvern ), sa-si imparta masina personala cu familia, colegii sau prietenii care au drum comun.

Proiectul se va derula in perioada aprilie - iunie 2016 si va fi sustinut de Vodafone Romania, ca parte din campania de comunicare "Ai puterea sa dai viata orasului tau!". Ne-a interesat subiectul si profesional si personal, asa ca, de anul trecut, am cautat parteneri alaturi de care sa facem lucruri care sa se inscrie in campania #IncepeCuCeva. Pentru ca atat Politia Romana, cat si Vodafone, au gasit ideea interesanta, am inceput cu #ImparteMasinaMartea, pentru ca e genul de lucru simplude facut si explicat, dar cu multiple beneficii. Atunci cand imparti masina cu o persoana cunoscuta, contribui la scaderea traficului, dar si a emisiilor de dioxid de carbon, adica salvezi orasul si planeta in acelasi timp. In plus, ideea e amuzanta si, cine stie, ar putea sa se transforme in obicei", a spus Ada Roseti, Director de Programe pentru Discovery Europa Centrala si de Est.

"Siguranta cetateanului este obiectivul prioritar al Politiei Romane, pe care incercam sa il indeplinim, atat prin actiunile desfasurate zilnic in teren, cat si prin activitati de prevenire si informare. Stim din experienta cotidiana ca adoptarea unei maniere prudente de a conduce autoturismul inseamna un consum mai mic de combustibil si, prin urmare, mai putine noxe emise in atmosfera. Suntem increzatori ca prin partajarea autoturismului cu persoane cunoscute, pentru inceput intr-una dintre zilele saptamanii, respectiv prin respectarea regulilor de circulatie, timpul necesar deplasarii va fi mai mic, iar confortul fiecaruia dintre noi va creste'', a spus comisar-sef de politie Florentin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro