Cum vizitezi 50 de tari cu doar 8 dolari pe zi: "reteta" calatoriilor cu buget de avarie

Cum vizitezi 50 de tari cu doar 8 dolari pe zi:

FOTO boredpanda.com Atunci cand au avut insa nevoie de o suma mai mare de bani ca sa-si transporte dubita peste ocean, pana in Australia, au gasit sponsori dornici sa-si faca reclama si au lipit logo-ul firmei pe masina.

acum 40 luni (1 Feb 2016)

Bloggerii polonezi au relatat pentru site-ul Bored Panda ca intr-o buna zi s-au echipat cu strictul necesar, corturi si hrana, apoi au pornit la drum. In decurs de sase ani ei au au reusit sa viziteze 50 de tari, parcurgand peste 150.000 de kilometri de pe cinci continente.

"Calatorim incet si ni se intampla des sa stam intr-un singur loc pret de cateva zile, astfel ca economisim banii de benzina", au explicat acestia pentru curiosii interesati sa le afle secretul.

FOTO boredpanda.com

Bloggerii sunt ajutati sa economiseasca si de straini care le ofera gazduire, dar si de conationali care locuiesc in strainatate. Isi cumpara alimente din supermarketuri si isi prepara singuri mancarea, oferind drept exemplu o calatorie in Australia, unde s-au hranit cu fripturi din carne de cangur, aceasta fiind acolo cea mai ieftina carne. Nici cu igiena personala nu intampina prea multe probleme, pentru ca au cu ei 150 de litri de apa pentru propriul dus electric.

FOTO boredpanda.com

Atunci cand au avut insa nevoie de o suma mai mare de bani ca sa-si transporte dubita peste ocean, pana in Australia, au gasit sponsori dornici sa-si faca reclama si au lipit logo-ul firmei pe masina. Tinerii scriu la unul dintre cele mai cunoscute blogguri de calatorii din Polonia, busaroundtheworld.com, iar aceasta este o alta sursa de venituri.

FOTO boredpanda.com

Pana acum au publicat doua ghiduri de calatorie, in urma experientelor proprii, din care mai reusesc sa castige cate ceva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro