Cum va fi vremea in vacanta de 1 Mai. Prognoza meteo pe doua saptamani

Cum va fi vremea in vacanta de 1 Mai. Prognoza meteo pe doua saptamani

In Banat, majoritatea zilelor din intervalul de referinta, in special pana in data de 2 mai, vor fi caracterizate de o vreme cu mult mai calda decat normal in aceasta perioada din an, cu temperaturi maxime de 25...28 de grade, in medie regionala. Crisana In cea mai mare parte a intervalului de prognoza, in special pana in data de 2 mai, regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice, cu maxime de 24...27 de grade, in medie regionala. Pentru zilele de 24 si 27 aprilie si posibil catre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza sunt de astepat temperaturi usor mai scazute, dar in continuare peste cele normale, maxime in medie de 20...22 de grade.

acum 75 luni (23 Apr 2018)

In Banat, majoritatea zilelor din intervalul de referinta, in special pana in data de 2 mai, vor fi caracterizate de o vreme cu mult mai calda decat normal in aceasta perioada din an, cu temperaturi maxime de 25...28 de grade, in medie regionala. Valori usor mai mici, dar mentinandu-se totusi peste mediile climatologice se vor inregistra in 24 si 27 aprilie si posibil in ultimele zile ale perioadei de prognoza, cand sunt estimate temperaturi diurne medii de 22...24 de grade. Probabilitatea pentru ploi (de scurta durata, asociate in general instabilitatii atmosferice) va fi mai mare in data de 24 aprilie, in intervalele 26-27 aprilie si 2-6 mai, perioade cand vor fi posibile izolat si cantitati de apa mai insemnate.

Crisana

In cea mai mare parte a intervalului de prognoza, in special pana in data de 2 mai, regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice, cu maxime de 24...27 de grade, in medie regionala. Valori usor mai scazute, dar mentinandu-se totusi peste cele normale se vor inregistra in 24 si 27 aprilie si posibil in ultimele zile ale perioadei de prognoza, cand sunt estimate temperaturi diurne medii de 22...24 de grade. Probabilitatea pentru ploi (de scurta durata, asociate in general instabilitatii atmosferice) va fi mai mare in intervalele 23-24 si 26-27 aprilie, dar si dupa data de 2 mai, perioade cand vor fi posibile si cantitati de apa mai insemnate.

Transilvania

Media valorilor termice diurne se va mentine, in cea mai mare parte a intervalului, cu mult peste cea climatologic specifica acestei perioade din an, cu valori in general de 23...26 de grade. Pentru zilele de 24 si 27 aprilie si posibil catre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza sunt de astepat temperaturi usor mai scazute, dar in continuare peste cele normale, maxime in medie de 20...22 de grade. Regimul termic nocturn, relativ constant de-a lu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro