Cum va fi vremea in acest weekend

Si La munte temperaturilor vor fi scazute, iar cerul va fi mai mult noros si va ploua local in masivele sudice si sud-vestice si doar pe spatii restranse in restul zonei montane. In schimb, la munte se va incalzi usor, iar cerul va fi variabil cu innorari temporare, iar ploi in general slabe cantitativ, se vor semnala pe spatii restranse in masivele vestice si doar izolat in rest.

acum 102 luni (21 Aug 2015)

Vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii, informeaza ANM.

Astfel, sambata, la Bucuresti cerul va fi mai mult noros, va ploua trecator, iar vantul va sufla in general moderat. Noaptea cerul va deveni variabil si vantul va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade. Si La munte temperaturilor vor fi scazute, iar cerul va fi mai mult noros si va ploua local in masivele sudice si sud-vestice si doar pe spatii restranse in restul zonei montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade in Delta Dunarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari trecatoare dimineata, dar sansele de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 24 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade. In schimb, la munte se va incalzi usor, iar cerul va fi variabil cu innorari temporare, iar ploi in general slabe cantitativ, se vor semnala pe spatii restranse in masivele vestice si doar izolat in rest. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro