Cum va fi vremea in acest week-end

Cum va fi vremea in acest week-end

Vineri, la amiaza, vor fi 13 grade la Stana de Vale, 12 la Predeal, 10 la Paltinis, 9 la Sinaia, 8 la Semenic si 6 sus pe Ceahlau. Maximele de azi vor fi modeste: 18 grade la Timisoara, Arad si Oradea, 15 la Cluj Napoca, 16 la Baia Mare, Sibiu si Brasov si 14 la Miercurea Ciuc. Trecator si pe arii restranse va ploua slab in Dobrogea si Muntenia, iar vantul va sufla mai tare in regiunile estice, sud-estice si in zona montana.

acum 110 luni (25 Sep 2014)

BUCURESTI

In Bucuresti avem parte o zi de vineri mohorata, cu ploi din cand in cand si vant cel mult moderat. De la cele 9...10 grade din zori chiar 6 in zona preoraseneasca, pana la amiaza nu adunam mai mult de 17...18 grade, cu 4...5 grade sub valorile normale pentru aceasta data. Vineri, la amiaza, vor fi 13 grade la Stana de Vale, 12 la Predeal, 10 la Paltinis, 9 la Sinaia, 8 la Semenic si 6 sus pe Ceahlau. Mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii va ploua si pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. La peste 1800 m, vor fi conditii pentru lapovita si ninsoare.

REGIUNI

In regiunile din vestul arcului carpatic cerul va fi temporar noros si local va ploua slab. La peste 1900 m altitudine, vor fi conditii de lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla mai tare in Banat si Crisana. Maximele de azi vor fi modeste: 18 grade la Timisoara, Arad si Oradea, 15 la Cluj Napoca, 16 la Baia Mare, Sibiu si Brasov si 14 la Miercurea Ciuc. In sud nori cat cuprinde si ploi, in special in partea de sud a Olteniei si a Munteniei. Maximele scad fata de ieri si vor fi cuprinse intre 16 grade in Lunca Dunarii si 21 de grade in vestul Olteniei. Temperaturile maxime sunt comparabile cu cele de ieri : 20 de grade la Tulcea si 18 la Constanta. La amiaza vor fi in jur de 18...19 grade, dar in nordul regiunii vor fi mai mult mai mici: 14 grade la Suceava.

VREMEA PE 2 ZILE

Sambata se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi temporar noros doar in regiunile sudice si estice. Trecator si pe arii restranse va ploua slab in Dobrogea si Muntenia, iar vantul va sufla mai tare in regiunile estice, sud-estice si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade la Miercurea Ciuc si 21 de grade in sud, la Giurgiu. Si in Bucuresti se incalzeste usor sambata, cand la amiaza vor fi 20 de grade. Norii vor fi prezenti in regiunile estice si sud-estice, unde si vantul va fi mai puternic. Tempe... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro