Cum va fi vremea de Pasti

Cum va fi vremea de Pasti

Pentru zilele de marti si miercuri se anunta vreme frumoasa, temperaturile ajungand la 21-23 de garde Celsius in Banat si Crisana Vremea se va mentine calda si in restul saptamanii calda, insa pentru zona de vest sunt prognozate ploi pe suprafete extinse.

acum 24 luni (2 Apr 2018)

Pentru zilele de marti si miercuri se anunta vreme frumoasa, temperaturile ajungand la 21-23 de garde Celsius in Banat si Crisana

Vremea se va mentine calda si in restul saptamanii calda, insa pentru zona de vest sunt prognozate ploi pe suprafete extinse.

Noaptea si dimineata va aparea bruma in depresiuni, iar rabufniri ale vantului se vor semnala in special pe creste.O noua repriza cu ploi va fi joi, vineri in partea de vest a tarii, doar izolat in restul teritorului. Posibil si sambata sa mai avem ploi de scurta durata, dar toate se vor produce pe un fond de vreme placuta termica pentru ca treptat incepand de marti temperaturile vor creste, iar miercuri vor depasi 20 de grade in mare parte din tara.

La sfarsit de saptamana, in perioada Pastelui, asteptam valori de temperatura normala pentru perioada din calendar, iar precipitatii pot sa apara din loc in loc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro