Cum va fi vremea de Craciun

Cum va fi vremea de Craciun

MOLDOVA La inceputul intervalului temperaturile maxime vor scadea accentuat, de la medii regionale de 7 grade pana spre -1 grad, dupa care vor varia usor de la o zi la alta si se vor situa in jurul pragului de inghet, in medie, de -2...-1 grad in intervalul 16-18 decembrie si spre 1...2 grade in restul zilelor. Minimele termice vor fi negative si vor varia usor de la medii de -8...-7 grade in jurul datelor de 14, 17 si 18 decembrie, la medii de -6...-5 grade in restul intervalului. Minimele termice vor fi negative si vor varia usor de la medii de -8...-7 grade in jurul datelor de 14 si 18 decembrie, la medii de -6...-5 grade in restul intervalului.

acum 44 luni (12 Dec 2016)

BANAT

Valorile termice diurne nu vor prezenta variatii semnificative pe tot parcursul intervalului de prognoza, urmand a se inregistra, in medie, maxime termice de 1...3 grade, arata Digi 24. Noptile vor fi reci, cu valori de temperatura ce se vor situa sub limita de inghet, cu precadere in intervalul 12-14 decembrie, cand media regionala va fi in jur de -8 grade, caracterizand o vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada din an.

Probabilitatea aparitie a precipitatiilor de va fi mai ridicata in jurul datelor de 12 si 14 decembrie, precum si in intervalul 19 - 20 decembrie si 23 - 25 decembrie. CRISANA La inceputul intervalului de prognoza media temperaturilor maxime se va situa in jurul valorii de 0 grade, apoi aceasta va marca o crestere usoara si treptata si va fi de 1...3 grade. Probabilitatea aparitie a precipitatiilor de va fi mai ridicata in jurul datelor de 12 si 14 decembrie, precum si in intervalul 19 - 20 decembrie si 23 - 25 decembrie. TRANSILVANIA In prima saptamana, media regionala a temperaturilor maxime se va situa in jurul valorii de -3 grade, apoi vor marca o crestere si vor depasi usor pragul de 0 grade. Temperaturile minime vor caracteriza o vremea deosebit de rece pentru aceasta perioada, cu o medie de - 9....-7 grade, mai scazuta spre -15...-13 grade, in noaptea de 13 spre 14 decembrie si din nou in cursul noptilor din intervalul 17-19 decembrie. Probabilitatea aparitie a precipitatiilor de va fi mai ridicata in jurul datei de 12 decembrie si in intervalul 14 - 16 decembrie, dar si pe parcursul celei de-a doua saptamani de prognoza. MARAMURES In prima saptamana valorile maxime de temperatura vor fi coborate, sub 0 grade, in primele doua zile chiar si sub -2 grade, pentru ca mai apoi acestea sa creasa usor, pana spre valori medii, de aproximativ 0...1 grad. Minimele nocturne se vor situa pe tot parcursul intervalului de prognoza mult sub pragul de inghet, cu valori medii de aproximativ -9...-7 grade, dar in noaptea de 13 spre 14 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro