Cum va arata noua sala polivalenta si in ce zona a Capitalei va fi ea construita

Cum va arata noua sala polivalenta si in ce zona a Capitalei va fi ea construita

Potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei, compania Municipala Dezvoltare Durabila va realiza proiectul tehnic pentru un concept inovativ de locuinte sociale si de serviciu care vor fi construite in Bucuresti pe un teren de 6 hectare. "Vrem sa construim o noua sala polivalenta cu o capacitate estimata de 15.000 de locuri, care sa fie inclusa in circuitul international de evenimente, dar si o filarmonica de 1.500-2.000 de locuri, la standarde de acustica la nivel international.

acum 73 luni (3 Apr 2018)

Potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei, compania Municipala Dezvoltare Durabila va realiza proiectul tehnic pentru un concept inovativ de locuinte sociale si de serviciu care vor fi construite in Bucuresti pe un teren de 6 hectare.

Ansamblul va beneficia de arhitectura sustenabila, ecologica, de contorizare individuala pentru apa si gaze si de solutii tehnice pentru economia de energie si utilizarea sustenabila a resurselor, cum sunt, de exemplu, panourile solare. Ansamblul va include peste 600 de locuri de parcare, spatii verzi si locuri de joaca.

Sala polivalenta cu o capacitate de 15000 de locuri va gazdui competitii sportive la nivel international Noua sala polivalenta va fi edificata pe terenul situat langa Arena Nationala, pe Bulevardul Basarabia, pe suprafata de 43.000 mp. Conceptul propus este unul integrat, cu centru de recuperare si de antrenament, spatii administrative, tehnice si comerciale, sali de conferinta. Sala va integra multiple tipuri de sport, pentru competitii de nivel international: handbal, baschet, volei, tenis, gimnastica, dar va putea fi folosita si pentru concerte. "Vrem sa construim o noua sala polivalenta cu o capacitate estimata de 15.000 de locuri, care sa fie inclusa in circuitul international de evenimente, dar si o filarmonica de 1.500-2.000 de locuri, la standarde de acustica la nivel international. Ne dorim ca sala de concerte sa fie, alaturi de Ateneul Roman, un spatiu de referinta pentru Capitala, dar si pentru Romania. Referitor la spitale, Primarul General a precizat: "Vom demara in cel mai scurt timp, prin Compania Dezvoltare Durabila, studiul de prefezabilitate pentru spitalul metropolitan si studiile de fezabilitate pentru cele doua spitale zonale din sectoarele 3 si 6, avand in vedere ca s-a publicat in Monitorul Oficial, in data de 28 martie, Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care Primaria Capitalei a preluat terenul in completare necesar constructiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro