Cum trebuie sa impodobim anul acesta bradul de Craciun: culorile care se poarta si tipurile de ornamente la moda

Cum trebuie sa impodobim anul acesta bradul de Craciun: culorile care se poarta si tipurile de ornamente la moda

Decoratiunile de Craciun sunt o afacere de miliarde de euro si in fiecare an apar noi tendinte. Se poarta ornamentele care aduc aminte de Paste, de la globuri in forma de oua, iepurasi, miei si mult verde si galben la ornamente. Puteti alege globulete de ciocolata de diverse dimensiuni, dar si batoanele de ciocolata ca reni, oameni de zapada sau Mosi Craciun.

acum 59 luni (20 Dec 2015)

Decoratiunile de Craciun sunt o afacere de miliarde de euro si in fiecare an apar noi tendinte. Chiar daca rosul va fi mereu o optiune pentru imbodobirea bradului de Craciun, specialistii ne spun ca anul acesta culoarea dominanta este albul. Se poarta globuri de un mov sidefat, goburile argintii, albastru aprins sau chiar negru in combinatie cu alb.

Bradul natural revine la moda

Anul acesta exista si o tendinta de reciclare si de aceea se poarta brazii naturali. Se merge pe stilul minimalist si de aceea, anul acesta, este la mare cautare bradul de 1,5 metri inaltime, maximum 1,8 metri", mai spune designerul.

Primavara imbinata cu iarna

O tendinta care a luat mare amploare in Occident este aceea de a imbina Craciunul cu Pastele, in materie de decoratiuni. "Nu stiu daca la noi va prinde acest trend, dar este la moda sa aducem Pastele la Craciun, ca sa spun asa. Se poarta ornamentele care aduc aminte de Paste, de la globuri in forma de oua, iepurasi, miei si mult verde si galben la ornamente. Este un mod de a aduce magia reinvierii naturi in anotimpul rece", mai spune Aliona Mosar.

Decoratiuni lucrate manual

2015 este anul in care ne putem pune imaginatia si talentul la incercare. De la stelute, fulgi de nea, reni, mos craciuni, clopotei, acadele si fundite, toate merg anul acesta. Este un mod original si placut de a impodobi bradul, mai ales daca aveti copii care se vor bucura si faca ei propriile decoratiuni", mai spune designerul.

Ornamente comestibile sau bradul din lumini

O alta tendinta este sa avem anul acesta un brad cat mai original. "In aceasta perioada apar tot felul de idei neconventionale in materie de brad de Craciun. De exemplu bradul decorat doar cu ornamente din turta dulce in forma de casute, reni, Mosi Craciun este la moda. Puteti alege globulete de ciocolata de diverse... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro