Cum traieste o printesa de 18 ani: Viata privilegiata a Printesei Olympia a Greciei - FOTO

Cum traieste o printesa de 18 ani: Viata privilegiata a Printesei Olympia a Greciei - FOTO

Tanara studiaza actorie, istoria artei, grafica si fotografie in Londra si locuieste cu parintii si fratii ei: Printul Constantine-Alexios de 15 ani, Printul Achileas-Andreas de 13 ani, Printul Odysseas-Kimon de noua ani si Printul Aristidis-Stavros de cinci ani. In mai, pe contul de Instagram al lui Marie-Chantal a aparut o fotografie cu fiica ei aseazata pe o scara mare intr-o rochie roz de tip tutu, iar alte fotografii o arata pe Olympia jucandu-se cu un cal sau alergand pe plaja.

acum 71 luni (23 Sep 2014)

Parintii Mariei-Olympia sunt Printesa Incoronata Marie-Chantal si Printul Incoronat Pavlos.

Nascuta in New York si crescuta in Londra, Olympia este cea mai mare si singura fata dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tanara studiaza actorie, istoria artei, grafica si fotografie in Londra si locuieste cu parintii si fratii ei: Printul Constantine-Alexios de 15 ani, Printul Achileas-Andreas de 13 ani, Printul Odysseas-Kimon de noua ani si Printul Aristidis-Stavros de cinci ani.

Franturi din viata luxoasa a printesei de 18 ani pot fi vazute pe contul sau de Instagram si pe cel al mamei sale. Printesa Marie-Chantal publica frecvent fotografii cu calatorii cu iahtul pe Mediterana, cu vacante de schi in Alpi si cu plimbari cu avionul privat al lui Valentino.

Designerul italian, care a facut rochia pe care Marie-Chantal a purtat-o in 1995 la nunta sa, este doar una dintre celebritatile cu care familia roiala s-a imprietenit, Maria-Olympia aparand in mai multe fotografii alaturi de actrita Emma Watson.

In mai, pe contul de Instagram al lui Marie-Chantal a aparut o fotografie cu fiica ei aseazata pe o scara mare intr-o rochie roz de tip tutu, iar alte fotografii o arata pe Olympia jucandu-se cu un cal sau alergand pe plaja.

Familia, care detine case in Londra si in Gloucestershire, isi petrece verile in Insula Harbour, Bahamas si iernile in Gstaad, Elvetia, unde Printul Pavlos a cerut-o pe Marie-Chantal in casatorie in 1994.

Marie-Chantal si cele doua surori ale ei au intrat prin casatorie in familii foarte instarite, iar Marie s-a asociat dintotdeauna cu cei bogati si celebri: inainte sa intre in familia regala, fiica lui Robert Warren Miller a lucrat pentru Andy Warhol. In iunie a publicat o fotografie pe Instagram cu ea si Warhol, insotita de descrierea "Am gasit asta intr-o cutie cu fotografii.

Nunta lui Marie-Chantal cu Printul Pavlos a fost cea mai mare reuniune de regalitati din Londra de la nunta Reginei Elisa... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro