Cum te poate ucide o fotografie pe faleza Cazinoului din Constanta

Proiectul "Restaurarea si reamenajarea promenadei si a spatiilor verzi din zona Vraja Marii-Cazino-Port Tomis" a costat 14.790.098,44 de lei, din care contributia Uniunii Europene a fost de 9.560.835,17 lei, cea a Guvernului Romaniei, de 2.100171,02 lei, iar a Primariei Constanta, de 3.129.092,25 de lei. Lucrarile pentru restaurarea si reamenajarea promenadei si a spatiilor verzi din zona Vraja Marii-Cazino-Port Tomis au presupus reparatii si refacerea zidurilor de sprijin, reabilitarea aleii de promenada - faleza Cazino, a aleilor pietonale din parc, precum si a scarilor si a zidurilor de sprijin ale taluzurilor si rampelor scarilor.

acum 68 luni (1 Jul 2015)

A vrut sa aiba o amintire frumoasa de la malul marii. S-a sprijinit de balustrada, iar sotul ei incerca sa prinda cel mai bun cadru pentru o fotografie. Brusc, balustrada s-a rupt si femeia a cazut in gol de la aproape trei metri. Un echipaj SMURD a ajuns repede la fata locului si a transportat-o la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pacienta fiind constienta in momentul in care a fost preluata de echipajul SMURD. "Victima a suferit o fractura de coccis, dar a refuzat internarea, semnand ca pleaca pe proprie raspundere", a declarat ieri directorul medical al spitalului, dr. "Viceprimarul Decebal Fagadau a dispus efectuarea unei anchete interne de catre o comisie formata din reprezentanti ai Politiei Locale, Directiei de Gospodarire Comunala si managerul de proiect. De asemenea, vor fi sesizate organele de Politie si Inspectoratul de Stat in Constructii. Lucrarea a fost realizata cu fonduri europene si are o garantie de cinci ani, intreaga responsabilitate privind calitatea lucrarilor apartinand constructorului. In functie de rezultatele anchetelor, vor fi luate toate masurile legale", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Constanta. Reprezentantii Primariei au spus ca o vor contacta pe femeia ranita, precum si familia acesteia pentru a le asigura suportul de care au nevoie.

Lucrari realizate cu fonduri europene

Faleza a fost reabilitata de firma constanteana ABC Val, abonata la licitatiile organizate de Primaria Constanta. Proiectul "Restaurarea si reamenajarea promenadei si a spatiilor verzi din zona Vraja Marii-Cazino-Port Tomis" a costat 14.790.098,44 de lei, din care contributia Uniunii Europene a fost de 9.560.835,17 lei, cea a Guvernului Romaniei, de 2.100171,02 lei, iar a Primariei Constanta, de 3.129.092,25 de lei. Lucrarile pentru restaurarea si reamenajarea promenadei si a spatiilor verzi din zona Vraja Marii-Cazino-Port Tomis au presupus reparatii si refacerea zidurilor de sprijin, reabilitarea aleii de promenada -... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro