Cum taxeaza Marian Godina o greseala gramaticala grava a ministrului de Interne. "Pronumele ala ma enerveaza si nici nu am apucat sa-l invat bine"

Cum taxeaza Marian Godina o greseala gramaticala grava a ministrului de Interne.

Desi as fi putut sa-l mint si sa-i spun ca sunt doxa de carte sau sa fiu si mai ipocrit si sa-i spun ca sunt bata si nu am invatat nimic, (asa cum fac multi dintre tocilari)am fost sincer cu el si i-am zis ca la gramatica mai am ceva lacune.

acum 76 luni (10 Nov 2017)

Gafa ministrului de interne, Carmen Dan, a venit dupa un incident grav in trafic petrecut in Bucuresti. Un autocar al Ministerului de Interne a depasit un tramvai oprit in statie, a intrat pe contrasens si a fost la un pas sa spulbere masinile oprite la semafor.

In replica la greseala ministrul de interne, politistul Marian Godina a publicat o postare pe pagina personala de Facebook in care aminteste de examenul sau la Scoala de Politie. "Am postat asta pe 12 aprilie, fara sa stiu atunci ca acel candidat la examen are mari sanse sa ajunga ministru de interne. Niciodata nu m-am temut de concurenta, atunci cand a trebuit sa particip la vreun examen de tip concurs. Consider ca acele calcule matematice, din care rezulta ca pentru un loc concureaza 20 de persoane, nu sunt deloc concludente. Mi-amintesc ca, atunci cand am dat examen la Scoala de Politie din Campina, conform matematicii, eram vreo 7 candidati pe un loc. Prietenul meu, care dadea si el examen, se temea de asta iar eu incercam sa-i explic ca nu e chiar asa: - Gandeste-te ca din aia 7, unul e ghem, altul e nuca, altul vine la examen cu gandul ca va putea copia, altul vine fara ca macar sa stie din ce se da examenul. Calculele matematice nu reflecta deloc realitatea", scrie Marian Godina pe pagina sa de Facebook. "La inscriere, stand la coada, unul dintre concurenti a intrat in vorba cu noi si ne-a intrebat daca ne-am pregatit, incercand sa verifice de fapt cu cine concureaza. Desi as fi putut sa-l mint si sa-i spun ca sunt doxa de carte sau sa fiu si mai ipocrit si sa-i spun ca sunt bata si nu am invatat nimic, (asa cum fac multi dintre tocilari)am fost sincer cu el si i-am zis ca la gramatica mai am ceva lacune. Inaintand in coada infernala, un alt candidat a trecut pe langa noi vorbind la telefon:

-Alo, stai ma, asteapta-ma ca mai dureaza, e cateva mii de oameni aici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro