Cum sta FCSB fata de fortele din Europa League

Cum sta FCSB fata de fortele din Europa League

Lazio - FCSB, cote si pariuri live (22.02.2018, ora 20:00) Conform cotelor, cele mai mari sanse sa ridice cupa le are Atletico Madrid. Meciul Lazio - FCSB are cele mai mari cote pe Betano si tot aici gasesti cele mai importante jocuri din Europacu cote cu marja 0% pentru pariurile pe rezultatul final.

acum 33 luni (22 Feb 2018)

Lazio - FCSB, cote si pariuri live (22.02.2018, ora 20:00)

Conform cotelor, cele mai mari sanse sa ridice cupa le are Atletico Madrid. Spaniolii au cota 4, fiind urmati de Arsenal - 5.50, Dortmund si Leipzig - ambele 12. AC Milan e a cincea, cu 15, iar apoi vine Lazio Roma cu 17. FCSB, cu o cota de 100, e pe locul 20 conform bookmakerilor. Valoarea lotului lui Atletico, principala favorita, e de 25 ori mai mare decat a jucatorilor lui Dica. Francezul e fotbalistul cu cea mai mare cota de piata din Europa League. In top 10 e si un jucator de la Lazio: Sergej Milinkovic-Savic, cu 55 milioane. Cel mai scump fotbalist din lotul FCSB e Constantin Budescu, cotat la 2,3 milioane EUR.

Reprezentanta Romaniei va ajunge in optimile competitiei daca nu pierde la mai mult de un gol. FCSB a fost de 5 ori in aceasta faza a competitiei si s-a calificat in 3 randuri.

Diseara, Nicolae Dica nu se va baza pe Alibec (accidentat), Pintilii (suspendat), Enache si Larie (ramasi in afar lotului). Un posibil 11 de start este: Vlad - Benzar, Gaman, Planic, Morais - Nedelcu, Cr.

Meciul Lazio - FCSB are cele mai mari cote pe Betano si tot aici gasesti cele mai importante jocuri din Europacu cote cu marja 0% pentru pariurile pe rezultatul final. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro