Cum slabesc romanii?

Cum slabesc romanii?

Am auzit la birou de Visislim LIGHT de la o colega si am inceput si eu sa il iau. Prima data mi-a redus pofta de mancare, iar apoi si coapsele si fundul - de la masura L la haine am trecut direct la S! Crina, 25 ani Burta mea s-a strans Menopauza, pe langa bufeuri si palpitatii, mi-a adus si 22 kg in plus!

acum 73 luni (6 Nov 2017)

Unii au privit cu o invidie neascunsa laudele si povestirile despre slabirea rapida, iar altii si-au pus speranta ca poate vor avea acelasi noroc. Iata cateva marturii directe care dezvaluie raspunsul:

Am dat jos 16 kg dupa nastere

Dupa nasterea celui de-al doilea copil ajunsesem la 90 kg. Sora mea mi-a recomandat Visislim LIGHT, Visislim LINE si Visislim DREN. In 3 luni cu Visislim am dat jos 16 kg, sunt extrem de incantata! Andreea, 35 ani

De la masura L am trecut direct la S

De cand ma stiu ma lupt cu kilogramele in plus. Am auzit la birou de Visislim LIGHT de la o colega si am inceput si eu sa il iau. Prima data mi-a redus pofta de mancare, iar apoi si coapsele si fundul - de la masura L la haine am trecut direct la S! Sunt extrem de incantata de Visislim!

Crina, 25 ani

Burta mea s-a strans

Menopauza, pe langa bufeuri si palpitatii, mi-a adus si 22 kg in plus! Am o cunostinta buna - o farmacista, care mi-a recomandat Visislim LIGHT si Visislim LINE - multa lume i s-a laudat ca au efect. De la inceput am simtit ca "foamea de lup" s-a diminuat.

Ionela, 58 ani

Picioarele mele nu se mai umfla

Din cauza stresului de la munca am pus intr-un an 18 kg. Am rugat-o pe farmacista de la noi din cartier sa imi recomande ceva si ea mi-a vorbit despre Visislim LIGHT si Visislim DREN.

Ecaterina, 42 ani

Am slabit 8 kg fara restrictii

Sunt specialist IT - stau cate 8-9 ore la birou, apoi in masina si acasa pe canapea. Sotia mea m-a convins sa incep sa iau si eu din capsulele ei Visislim LIGHT si Visislim LINE - ca ar fi unisex. Iulian, 38 ani

Slabire rapida si sanatoasa.

Secretul se ascunde intr-o tehnologie unica de fabricare a unor produse nutricosmetice de reducere a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro