Cum si-a dovedit Alin Tosca fidelitatea fata de Steaua: "S-a agatat de clanta usii si a inceput sa planga de mama focului"

Cum si-a dovedit Alin Tosca fidelitatea fata de Steaua:

Fundasul Stelei, care va implini 25 de ani la 14 martie, a fost cumparat de Real Betis Balompie cu un milion de euro. Moment in care Alin s-a agatat de clanta usii si a inceput sa planga de mama focului, stringand in gura mare ca nu vrea sa ajunga la Dinamo. In 2009, la 17 ani, a debutat la Steaua II, in Liga a II-a, sub comanda lui Dumitru Dumitriu, iar un an mai tarziu a fost imprumutat la Unirea Urziceni, debutand chiar in victoria obtinuta de ialomiteni in fata Stelei, scor 1-0, la 11 septembrie 2010.

acum 36 luni (25 Jan 2017)

Fotbalul romanesc este tot mai putin atractiv pentru cluburile din marile campionate europene, insa din cand in cand Liga I mai exporta si cate un jucator in Serie A, Premier League sau Primera Division. Fundasul Stelei, care va implini 25 de ani la 14 martie, a fost cumparat de Real Betis Balompie cu un milion de euro. El va semna un contract pana in vara anului 2020, cu optiune de prelungire pe inca doua sezoane, urmand sa castige in primul an 300.000 de euro din salariu. Tosca evolua la Steaua din vara lui 2014, dupa ce gruparea patronata de Gigi Becali platise 400.000 de euro catre Viitorul Constanta pentru a-l cumpara. Fundasul incepuse sa joace fotbal in mod organizat la Clubul Sportiv Scolar din Alexandria, orasul sau natal, fiind remarcat la un turneu la care au fost prezenti atat scouteri ai Stelei, cat si ai lui Dinamo.

A fost ofertat imediat de "caini", insa Tosca, care era stelist de mic, si-a dorit neaparat sa ajunga in Ghencea. Moment in care Alin s-a agatat de clanta usii si a inceput sa planga de mama focului, stringand in gura mare ca nu vrea sa ajunga la Dinamo. In 2009, la 17 ani, a debutat la Steaua II, in Liga a II-a, sub comanda lui Dumitru Dumitriu, iar un an mai tarziu a fost imprumutat la Unirea Urziceni, debutand chiar in victoria obtinuta de ialomiteni in fata Stelei, scor 1-0, la 11 septembrie 2010. Desi Gigi Becali ar fi avut toate motivele sa-l pastreze, Tosca a fost imprumutat apoi in Liga a II-a, la Sageata Navodari, dupa care a fost cedat la Viitorul Constanta, unde a jucat intre 2012 si 2014.

Becali il aduce pe Mihai Balasa

Patronul ros-albastrilor a declarat ca a ajuns la un acord cu AS Roma pentru transferul defintiv al fundasului Mihai Balasa. Becali a acceptat sa plateasca 500.000 de euro si 15% dintr-un viitor transfer al fotbalistului nascut in 1995. Cei de la AS Roma mi-au trimis oferta si am acceptat-o. ii pun si o clauza de cinci milioane si gata... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro