Cum se vede lumea dintr-o masina de Formula 1? Google lanseaza o optiune unica pentru YouTube

Cum se vede lumea dintr-o masina de Formula 1? Google lanseaza o optiune unica pentru YouTube

YouTube a lansat primele videoclipuri cu unghiuri de vizualizare de 360 de grade. Potrivit lui Anjali Wheeler, liderul de proiect de la YouTube, un videoclipul panoramic consuma de 4-5 ori mai multa lungime de banda decat unul normal.

acum 89 luni (15 Mar 2015)

YouTube a lansat primele videoclipuri cu unghiuri de vizualizare de 360 de grade. De exemplu, ne putem uita la o masina de Formula 1 si sa vedem atat perspectiva pilotului, dar si cea din oglinzile retrovizoare.

In stanga-sus in fereastra videoclipului veti putea vedea mai multe sageti, care seamana cu cele de la Google Street View.

Pentru a ne uita la astfel de creatii trebuie sa folosim un browser Google Chrome sau orice alt browser care se bazeaza pe codul-sursa al acestuia. De asemenea, perspectiva functioneaza si cu aplicatia de YouTube de pe Android. Potrivit lui Anjali Wheeler, liderul de proiect de la YouTube, un videoclipul panoramic consuma de 4-5 ori mai multa lungime de banda decat unul normal. De asemenea, ele sunt setate la o calitate foarte mica momentan, dar puteti sa le setati la o calitate mai mare.

Pentru acest lucru, apasati pe cheita din stanga jos, asa cum se vede in imaginea de mai jos. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro