Cum se schimba limbajul iubirii dupa casatorie: de la "Vise frumoase!" la "Ce avem la cina?"

Cum se schimba limbajul iubirii dupa casatorie: de la

Alice spune ca, desi mesajele lor nu mai sunt la fel de pline de afectiune ca la inceput, isi spun cuvinte de iubire fata in fata, pentru ca locuiesc in aceeasi casa acum si petrec mai mult timp impreuna.

acum 76 luni (24 Oct 2014)

In octombrie 2008, Alice Zhao (27 de ani) iesea pentru prima data la intalnire cu cel care avea sa-i devina sot. La aniversarea de un an a relatiei, tanara a primit de la iubit un document Word cu toate SMS-urile schimbate de cand s-au cunoscut.

"La aniversarea a sase ani de relatie, am decis sa aduc acest cadou la urmatorul nivel. Am analizat toate mesajele pe care ni le-am trimis din primul an de relatie si le-am comparat apoi cu cele din ultimul an, cand am fost logoditi si apoi proaspat casatoriti", a povestit tanara din Chicago pentru publicatia americana "The Huffington Post".

Alice, impreuna cu sotul ei, Ali FOTO: Daily Mail

In anii ce au precedat casatoriei, cei doi isi spuneau mult mai des pe nume si se salutau mai des in SMS-urile pe care si le trimiteau. Singurele cuvinte care nu le-au iesit din vocabular in toti acesti ani de cand formeaza un cuplu sunt "acasa" si "cina".

FOTO: Huffingtonpost.com

Totusi, un lucru bun reiese din aceasta analiza: dupa casatorie, cadem mai des de acord asupra lucrurilor. "OK" este un cuvant folosit mult mai des decat la inceputul relatiei, semn ca timpul ne ajuta sa ajungem pe aceeasi lungime de unda. Alice spune ca, desi mesajele lor nu mai sunt la fel de pline de afectiune ca la inceput, isi spun cuvinte de iubire fata in fata, pentru ca locuiesc in aceeasi casa acum si petrec mai mult timp impreuna. Iata cateva exemple:

Inainte de casatorie - Dupa casatorie

"Calatorie placuta! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro