Cum se prepara un delicios Frappe de ciocolata cu inghetata si frisca

Cum se prepara un delicios Frappe de ciocolata cu inghetata si frisca

Ingrediente: 500 grame inghetata de cafea 200 mililitri frisca lichida 3 linguri de zahar 1 litru lapte 150 grame ciocolata amaruie 80 grame zahar pudra 1 lingurita rasa amidon bucatele de ciocolata Mod de preparare: Se dizolva faina cu o lingura de lapte rece.

acum 3 luni (13 Jun 2018)

Ingrediente: 500 grame inghetata de cafea 200 mililitri frisca lichida 3 linguri de zahar 1 litru lapte 150 grame ciocolata amaruie 80 grame zahar pudra 1 lingurita rasa amidon bucatele de ciocolata

Mod de preparare:

Se dizolva faina cu o lingura de lapte rece. Se topeste usor ciocolata, se lasa la racit, dupa care se toarna treptat laptele, amestecand continuu, pana cand se obti-ne o ciocolata spumoasa. Se mai tine pe foc pana cand ciocolata s-a ingrosat, apoi se ia de pe foc.

Se amesteca frisca lichida cu zaharul, apoi se pune intr-un saculet de cofetarie. Se serveste decorat cu ciocolata topita si nuca de cocos, frisca, stick-uri

Sursa: restaurantedelux.ro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro