Cum se prepara tortul de piscoturi cu cafea neagra

Cum se prepara tortul de piscoturi cu cafea neagra

Se ung cu un strat nu prea gros de crema, se presara migdale, se asaza iarasi piscoturi, se stropesc cu rom si se continua astfel pana se termina piscoturile.

acum 65 luni (30 Aug 2017)

Ingrediente:

500 g piscoturi, 10 galbenusuri, 2 pahare zahar vanilat, 1 ceasca cafea neagra foarte concentrata, 400 g unt, 200 g migdale macinate, 1 dl rom. Mod de preparare:

Pentru 500 g de piscoturi se face urmatoarea crema: se freaca bine galbenusurile cu zaharul vanilat pana se fac o crema. Se freaca spuma untul, se adauga compozitia de galbenusuri cu cafea, cate putin odata, si se amesteca totul bine.

Se curata migdalele, se taie fin si se prajesc putin la cuptor. Se ung cu un strat nu prea gros de crema, se presara migdale, se asaza iarasi piscoturi, se stropesc cu rom si se continua astfel pana se termina piscoturile.

Se imbraca tortul deasupra cu un strat de crema si se presara migdale prajite, tocate marunt. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro