Cum se prepara serbetul de ciocolata, un desert care ne aduce aminte de gusturile copilariei

Cum se prepara serbetul de ciocolata, un desert care ne aduce aminte de gusturile copilariei

Ingrediente: 3 batoane ciocolata sau 50 g cacao, vanilie, 1 1/4 kg zahar, 4 pahare apa Mod de preparare: Se pune zaharul in tingirea de dulceata cu 4 pahare de apa si se lasa la foc mic pana se topeste tot zaharul.

acum 53 luni (7 Sep 2017)

Ingrediente:

3 batoane ciocolata sau 50 g cacao, vanilie, 1 1/4 kg zahar, 4 pahare apa Mod de preparare:

Se pune zaharul in tingirea de dulceata cu 4 pahare de apa si se lasa la foc mic pana se topeste tot zaharul. Se face apoi focul iute si cand siropul este aproape legat se adauga ciocolata rasa.

Daca picaturile nu se dizolva indata in apa si se pot lua intre degete, atunci serbetul este gata.

Daca este necesar se framanta cu mana ca sa devina ca alifia, apoi se pune in borcan. In loc de ciocolata se poate folosi cacao, dizolvata separat in cateva linguri de apa si turnata in tingire cand siropul este aproape legat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro