Cum se prepara placinta cu branza turnata sau prajitura de duminica, dupa o reteta traditionala din Mehedinti

Cum se prepara placinta cu branza turnata sau prajitura de duminica, dupa o reteta traditionala din Mehedinti

La o tava normala de aragaz pui sapte-opt oua ca sa iasa mai pufoasa si branza sa fie cam un castron de sarmale.

acum 80 luni (13 May 2018)

Iata modul de preparare al acestui preparat foarte gustos.

Le amesteci pe toate acolo: branza, oua, pui un praf de copt sau drojdie, faina de malai sau acum, gris. La o tava normala de aragaz pui sapte-opt oua ca sa iasa mai pufoasa si branza sa fie cam un castron de sarmale. Intai se bat ouale cu branza si cu un pic de zahar si apoi punem faina cat cuprinde.

Compozitia trebuia sa fie la fel de groasa ca la cea de chec, bine amestecata, fara cocoloase. De preferat este sa avem branza dulce si cui ii place mai pune si putina branza de oaie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro