Cum se prepara delicioasa "paine-girafa" in doua culori, pentru copiii mofturosi

Cum se prepara delicioasa

Ingrediente: 300 grame faina 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita zahar 1 lingurita rasa de sare 15 mililitri ulei 180 grame apa calduta 25 grame ciocolata neagra (80%) topita Mod de preparare: Framantam toate ingredientele cu exceptia ciocolatei.

acum 48 luni (9 Mar 2017)

Ingrediente:

300 grame faina

1 lingurita drojdie uscata

1 lingurita zahar

1 lingurita rasa de sare

15 mililitri ulei

180 grame apa calduta

25 grame ciocolata neagra (80%) topita

Mod de preparare:

Framantam toate ingredientele cu exceptia ciocolatei. Ungem fiecare bila de aluat cu ulei, apoi lasam la dospit circa o ora, potrivit miramirc.com.

Bila de aluat o rulam, apoi o impartim in 8 parti. Luam o bucata de aluat alb si una de aluat maro. Cea alba o intindem cu sucitorul cat sa obtinem o latime ca sa inveleasca aluatul maro.

FOTO miramirc.com

Repetam de inca 7 ori. Rulourile de aluat obtinute le asezam in forma tapetata cu hartie de copt cate 3, apoi 3 si inca doua.

Lasam la dospit inca 30 minute;

Lasam painea sa se raceasca, acoperita cu un prosop curat, apoi feliem. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro