Cum se prepara cel mai gustos carnat de casa: ingredientele secrete dezvaluite de macelar

Cum se prepara cel mai gustos carnat de casa: ingredientele secrete dezvaluite de macelar

Usturoiul se pune intr-un vas, se toarna supa sau apa fierbinte, se amesteca bine, apoi se acopera si se lasa cateva minute ca sa isi lase aroma.

acum 71 luni (21 Dec 2017)

Fie ca sunt prajiti pe gratar sau in tigaie, carnatii de casa cu mult usturoi sunt un adevarat festin.

"Carnea se toaca si se pune intr-un vas incapator, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, coriandru si ienibahar, dupa gust. Usturoiul se piseaza, dupa care se ia 250 ml din zeama in care fierbe capul porcului pentru prepararea tobei (sau se foloseste apa fierbinte). Usturoiul se pune intr-un vas, se toarna supa sau apa fierbinte, se amesteca bine, apoi se acopera si se lasa cateva minute ca sa isi lase aroma. Lichidul se strecoara cald si se toarna, putin cate putin, peste carnea tocata.

Se pregateste masina de tocat cu accesoriile necesare si se umplu matele cu carnea condimentata si usturoiata. Cand sunt gata se agata afara, pe o bara de lemn, sa se usuce complet. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro