Cum se prepara cea mai delicioasa carne de vitel cu taitei si legume prajite la wok

Cum se prepara cea mai delicioasa carne de vitel cu taitei si legume prajite la wok

Pentru inceput este nevoie de o bucata de spata de vitel fara sos, intre 500 si 700 de grame si 250 de grame de taitei de orez, noodles. Lista este completata de o capatana medie de usturoi, 25 de grame de coriandru si 50 de grame de ghimbir.

acum 36 luni (23 Jan 2018)

Pentru inceput este nevoie de o bucata de spata de vitel fara sos, intre 500 si 700 de grame si 250 de grame de taitei de orez, noodles. Din reteta nu pot lipsi doua sau trei bucati de dovlecel proaspat, alaturi de tot atatea bucati de gogosar sau ardei capia de marime medie.

Se adauga doi morcovi, 150 de grame de fasole verde si doua fire de ceapa verde proaspata, plus 100 de grame de ciuperci. Lista este completata de o capatana medie de usturoi, 25 de grame de coriandru si 50 de grame de ghimbir. Nu in ultimul rand, este recomandat uleiul de susan, precum si patru sau cinci lingurite de soia macinata si tot atatea de sos de stridii. Cum se prepara Revenind la legumele amintite mai sus, acestea se taie julien (in fasii lungi si subtiri), iar noodlesul si se inmoaie in apa intre 15 si 25 de minute. Aici se recomanda in special uleiul de susan, dar acesta poate fi inlocuit, in ultima instanta, cu ulei de soia, de masline sau chiar de floarea soarelui. Acum, legumele taiate anterior pot fi puse la calit alaturi de carnea deja usor facuta, iar apoi se adauga taiteii, sosul de stridii si cele patru sau cinci lingurite de soia, dupa gust. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro