Cum se prepara cea mai buna ciulama de miel. Reteta recomandata de celebra Sanda Marin

Cum se prepara cea mai buna ciulama de miel. Reteta recomandata de celebra Sanda Marin

Ingrediente: 1 kg carne de miel, 1 l apa, 1 morcov, 1 ceapa, 1 radacina patrunjel, 1 lingura unt, 1 lingura faina, sare.

acum 68 luni (29 Mar 2017)

Ingrediente:

1 kg carne de miel, 1 l apa, 1 morcov, 1 ceapa, 1 radacina patrunjel, 1 lingura unt, 1 lingura faina, sare. Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele potrivite. Se pun la fiert cu 1 litru de apa rece si sare. Cand da in clocot, se ia spuma de 2-3 ori. Se adauga un morcov, o ceapa si o radacina de patrunjel. Separat, in alta cratita, se amesteca o lingura de faina cu o lingura buna de unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea si se lasa sa dea cateva clocote. se tine ciulamaua fierbinte pe foc mic, fara sa fiarba.

Daca nu este servita imediat, se tine cratita in alt vas cu apa fierbinte, iar deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat, ca sa nu se formeze pielita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro