Cum se pregateste pentru Paste un preot. "Fara fapte bune, nu ne putem impartasi de bucuria daruita de Domnul"

Cum se pregateste pentru Paste un preot.

Adevarul este ca o astfel de petrecere nu putea fi organizata decat cu o groaza de cheltuieli, iar noi, cu departamentul financiar, am propus, ca in vremuri de criza, modesta suma de 205 lei si o Spovedanie. Tinuta va fi prezentata in noaptea de Paste si in cele cateva luni de vremelnicie de manechinii si manechinele noastre 1000 de modele, iar de petrecareti in vesnicie", a precizat Dan Damaschin in invitatia pe care a lansat-o credinciosilor pe Facebook.

acum 84 luni (14 Apr 2017)

Preotul Dan Damaschin de la Biserica Maternitatii "Cuza-Voda" din Iasi si-a propus sa ajute in pragul sarbatorilor pascale 1.000 de copii saraci. Cu ajutorul credinciosilor cu care colaboreaza, preotul face pentru fiecare copil cate un pachet consistent cu alimente, produse de igiena, imbracaminte si incaltaminte. Preotul a facut o lista cu cei 1.000 de copii pe care a postat-o pe contul personal de Facebook, astfel incat oricine doreste sa-l ajute sa aiba informatii despre varsta sau marimea pe care minorul ajutat o poarta la pantofi. "Fara fapte bune nu ne putem impartasi de bucuria daruita de Domnul tuturor celor ce cred in El", a precizat preotul. Editia de anul acesta a proiectului "Daruim Speranta" a fost prezentata de preot ca o "petrecere"pentru noaptea de Paste. Bucatele, pe cinste, imparatesti: paine cereasca, Paste, iar pentru cei ce vor adrenalina, mai pe la trei, le oferim si un ou inrosit si o felie de cozonac. Adevarul este ca o astfel de petrecere nu putea fi organizata decat cu o groaza de cheltuieli, iar noi, cu departamentul financiar, am propus, ca in vremuri de criza, modesta suma de 205 lei si o Spovedanie. Unii clienti fideli si -au vandut chiar sufletul pentru un astfel de spectacol. Se intelege, suma e mai degraba simbolica, pentru ca noi, va asiguram, la plecare, o tinuta de firma si o masa pentru vesnicie. Tinuta va fi prezentata in noaptea de Paste si in cele cateva luni de vremelnicie de manechinii si manechinele noastre 1000 de modele, iar de petrecareti in vesnicie", a precizat Dan Damaschin in invitatia pe care a lansat-o credinciosilor pe Facebook. "Daruim Speranta" s-a desfasurat si anul trecut, atunci cand 400 de copii din judetul Iasi si-au gasit "ingeri pazitori" la distanta, dupa ce preotul iesean a cautat cate o familie adoptiva pentru fiecare. Citeste si:

Preotul din Iasi care face case pentru saraci si duce la scoala sute de copii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro