Cum se pregatesc romanii de vacanta: crestere cu 40% a vanzarilor de gadgeturi

Cum se pregatesc romanii de vacanta: crestere cu 40% a vanzarilor de gadgeturi

Cele mai bine vandute gadgeturi pentru activitati outdoor din oferta retailerului, in lunile martie si aprilie, au fost camerele foto si video produse de Xiaomi si Newbits, urmate in clasament de hoverboard-urile Nilox.

acum 82 luni (28 Apr 2017)

Conform informatiilor Quickmobile, cererea pentru camere foto si video sport, hoverboard-uri, bratari fitness sau drone a crescut cu aproximativ 40% in intervalul martie-aprilie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai bine vandute gadgeturi pentru activitati outdoor din oferta retailerului, in lunile martie si aprilie, au fost camerele foto si video produse de Xiaomi si Newbits, urmate in clasament de hoverboard-urile Nilox.

De asemenea, bratarile fitness MyKronoz, care ocupa pozitia a treia in clasament, devin tot mai populare in randul romanilor, pe masura ce acestia descopera avantajele aduse de monitorizarea activitatilor sportive. In ceea ce priveste bugetul mediu alocat de clientul Quickmobile pentru produsele tech destinate activitatilor in aer liber, acesta s-a ridicat la 1.200 de lei, in crestere cu 25% fata de martie - aprilie 2016. Pentru un transportator electric Moto Big Wheel, produs de Newbits, acestia au platit 8.000 de lei. Vehiculul are forma unei motociclete, dar spre deosebire de modelele conventionale, dispune de o singura roata. Din totalul comenzilor de produse tech destinate activitatilor outdoor inregistrate de Quickmobile in intervalul martie-aprilie, cele mai multe au provenit din Capitala, respectiv Cluj, Timisoara, Iasi si Baia-Mare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro