Cum se pregatesc pesedistii pentru motiunea de cenzura impotriva propriului Guvern: Au fost obligati sa-si suspende deplasarile si sa-si anuleze concediile

Parlamentarii social-democrati s-au asigurat ca vor fi prezenti la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, anulandu-si concediile si deplasarile in strainatate, a declarat, vineri, deputatul Ioan Dirzu, citat de Mediafax. Intrebat, de catre corespondentul MEDIAFAX, daca exista un ordin dat de conducerea ALDE pentru sistarea deplasarilor, Ioan Lazar a raspuns ca nu are cunostinta de asa ceva, dar este convins ca toti parlamentarii "sunt constienti ca trebuie sa stea pe pozitii".

acum 83 luni (16 Jun 2017)

Parlamentarii social-democrati s-au asigurat ca vor fi prezenti la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, anulandu-si concediile si deplasarile in strainatate, a declarat, vineri, deputatul Ioan Dirzu, citat de Mediafax. Intelegem cu totii ca obiectivul principal al Parlamentului este de a avea un guvern eficient si care sa puna in aplicare, in detaliu, programul de guvernare de care au nevoie toti romanii", a spus Ioan Dirzu.

Intrebat de jurnalisti daca este ordin ca toti parlamentarii sa fie prezenti saptamana viitoare in Parlament, Ioan Dirzu a raspuns ca "toata lumea trebuie sa fie prezenta", iar "focusarea pentru momentul motiunii" i se pare foarte importanta.

Intrebat din nou daca au fost sistate toate deplasarile alesilor PSD, Ioan Dirzu a raspuns: "Saptamanile viitoare, da, si anularea concediilor pentru perioada de vacanta in asa fel incat colegii nostri parlamentari sa fie prezenti la munca de zi cu zi pe care trebuie sa o faca fiecare".

Prezent la aceeasi conferinta de presa, liderul ALDE Alba, Ioan Lazar, a declarat ca i se pare normal sa fie sistate astfel de activitati.

"Si mie mi se pare normal sa fie sistate toate activitatile, toata lumea trebuie sa se concentreze pe formarea noului Guvern pentru ca e ceva de importanta nationala, e vorba de Guvernul tarii, nu de alegeri in partid", a spus Lazar.

Intrebat, de catre corespondentul MEDIAFAX, daca exista un ordin dat de conducerea ALDE pentru sistarea deplasarilor, Ioan Lazar a raspuns ca nu are cunostinta de asa ceva, dar este convins ca toti parlamentarii "sunt constienti ca trebuie sa stea pe pozitii".

In alta ordine de idei, presedintele PSD, Ioan Dirzu, a declarat ca ar fi fost corect ca Sorin Grindeanu sa se retraga din functia de premier dupa prima sedinta a CEx.

"Eu cred ca ar fi fost corect, util, ca premierul Sorin Grindeanu, dupa prima sedinta a Comitetului Executiv National sa se retraga de pe aceasta functie... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro