Cum se poarta unghiile in primavara 2017: "Variante exista pentru orice ocazie, pentru orice profesie"

Cum se poarta unghiile in primavara 2017:

Chiar daca optam pentru varianta simpla, folosind nuante de bej, roz, nude, putem iesi din tipare daca pentru una dintre unghii alegem un model imprimat, care, eventual, sa indice si preferintele fiecareia - un portativ, litere etc. CITITI SI: Remedii naturale pentru unghii decolorate si ingalbenite Cat de periculos este lacul de unghii?

acum 85 luni (30 Mar 2017)

"Nu se mai poarta sclipiciul, in orice caz nu la un eveniment lipsit de lux", incepe discutia cu specialistul pe tema ce purtam in primavara 2017.

Altfel, cei care le schimba femeilor starea de spirit in doar o ora si un pic de stat la salon trebuie sa fie inventivi.

Unghiile lungi, ne mai spune consilierul nostru, am putea in continuare, eventual, sa le pastram in trend daca alegem culori aprinse si le decoram cu "bijuteriile" pentru unghii, vestitele cristale Swarovski.

Tot oja care rezista trei saptamani pe unghii

Oja semi-permanenta, pe care o aplicam la manichiurist, este si ea inca alegerea femeilor cochete.

Chiar daca optam pentru varianta simpla, folosind nuante de bej, roz, nude, putem iesi din tipare daca pentru una dintre unghii alegem un model imprimat, care, eventual, sa indice si preferintele fiecareia - un portativ, litere etc. Pentru profesiile , pentru functionarele din banci, de exemplu, alegerea ramane manichiura simpla, pentru ca simplu inseamna elegant, asta nu s-a schimbat. Pentru stilul casual de obicei se opteaza pentru o unghie decorata cu diverse modele, la fel procedeaza si elevele de liceu, care aleg culori discrete", mai spune specialistul.

CITITI SI:

Remedii naturale pentru unghii decolorate si ingalbenite

Cat de periculos este lacul de unghii? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro