Cum se obtine friptura de vita care isi pastreaza gustul proaspat timp de mai multi ani. Secretele unor macelari francezi

Cum se obtine friptura de vita care isi pastreaza gustul proaspat timp de mai multi ani. Secretele unor macelari francezi

Fripturile cu termen de valabilitate nelimitat produse de Alexandre Polmard, impreuna cu tatal si bunicul sau vin, insa, la preturi uriase.

acum 77 luni (21 Dec 2015)

Fripturile cu termen de valabilitate nelimitat produse de Alexandre Polmard, impreuna cu tatal si bunicul sau vin, insa, la preturi uriase. O friptura de vita costa, de exemplu, 3.000 de euro.

Conservata printr-un proces de "hibernare", carnea marca Polmard este pusa sub jeturi de aer rece, suflate cu o viteza de 120 km/h, intr-un mediu in care temperatura este de -43 ?C. Carnea Polmard este foarte apreciata de cei cu buzunarele adanci, clientii dispusi sa plateasca bani buni pentru degustarea celei mai scumpe carni din lume inscriindu-se pe o lista de asteptare cu luni de zile inainte de momentul ospatului. Le oferim adapost in caz de vreme rea, in care ele singure aleg daca intra sau nu. Toata dragostea si atentia pe care le-o oferim se reflecta si in farfuriile celor care ne gusta produsele, care sunt unice", a declarat barbatul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro