Cum se mai "agata" liceenii: "Teai mai gindit te culci cu mn?!". Parintii care trebuie sa plateasca 40.000 de lei pentru filmele porno ale fiului

Cum se mai

Mi sa parut ca team vazut undeva in Bc si de asta intrebam Sper ca nu te superi M.F. Da trebuie sa fac 17 Ms pup Da-mi si mie o poza cu tn Ok lasa te las ca vad ca esti ocupata pa nb mai vb L.O. Si eu vr sa te vad goala dar nu se poate corect Si iara rsp greu Dar ok pa M.F. Fata de alte persoane mie frica Nu de tine Tu esti prima persoana in care vreau sa imi pun toata increderea M.F.

acum 25 luni (23 May 2018)

Doi parinti din judetul Bacau vor trebui sa scoata din buzunare 40.000 de lei pentru isprava fiului lor minor.

Tribunalul Bacau a decis, recent, ca George Cristinel N.

Potrivit motivarii primei sentinte, adolescentul ar fi comis fapta in toamna anului trecut.

Cristinel a realizat un colaj cu acele fotografii, cerandu-i fetei sa ii trimita si poze in care sa apara dezbracata. Acesta a continuat sa ceara astfel de imagini de la adolescenta, folosindu-se si de o strategie pentru a obtine fotografiile. "I-a solicitat din nou poze nud iar pana la urma persoana vatamata i-a trimis 3 fotografii, dupa care i-a cerut sa-i mai trimita si alte fotografii, insa a refuzat iar atunci acesta i-a trimis un link din care a observat ca utilizatorul contului "a.

Fata s-a conformat si i-a trimis videoclipul, cerandu-i ca, in schimb, sa stearga colajul postat pe YouTube. "Din declaratia persoanei vatamate mai rezulta ca in data de 17.09.2017 a fost sunata de prietena sa care i-a spus ca utilizatorul contului de Facebook "M.F." Persoana vatamata mai arata ca ulterior o alta prietena i-a spus ca a primit de la alte persoane un filmulet in care ea aparea dezbracata", se mai arata in motivare.

Baiatul i-a cerut liceencei sa faca sex cu el, amenintand-o ca va distribui filmuletele in care ea aparea dezbracata, dar si ca va veni la scoala si ii va arata imaginile tatalui fetei. De asemenea, au fost descoperite si datele mai multor conturi de Facebook si parole.

Cum a ajuns minora sa fie santajata. O discutie care ar trebui sa le dea de gandit tuturor parintilor

L.O. Hei

M. (baiatul) Hey

L.O. Nimik

Vroiam sa te intreb ceva

M. Spune

L.O.

31 August

M.F.

Nu dar dc ?!

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro