Cum se incalzeste Radu Mazare dupa trei luni de RACOARE

După o lună de la incheierea celor trei luni de inchisoare, in weekendul trecut, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, s-a distrat de minune pe litoralul Mării Negre, intr-o sesiune de kitesurfing pe litoralul Mării Negre.

acum 108 luni (21 Jul 2015)

După o lună de la incheierea celor trei luni de inchisoare, in weekendul trecut, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, s-a distrat de minune pe litoralul Mării Negre, intr-o sesiune de kitesurfing pe litoralul Mării Negre. Cum se comporta Vanghelie

Radu Mazăre a părăsit arestul in 24 iunie, după trei luni de inchisoare, in care a fost coleg de celulă cu Marian Vanghelie.

Mazăre a fost arestat in data de 2 aprilie, intr-un dosar in care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obţinerea de autorizaţii.

Mazăre este acuzat că, in perioada 2006 - 2009, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat şi primit circa două milioane de euro de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, in scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanţa.

Citește și: Cum a schimbat Radu Mazăre Constanța

Sumele de bani au fost transferate sub forma unor contracte de publicitate fictive, incheiate de reprezentanţii societăţii respective cu o firmă controlată de Mazăre, atat direct, cat şi prin intermediul lui Strutinsky, potrivit procurorilor.

Mazăre și Constantinescu, alături de alte aproape 40 de persoane, au fost trimiși in judecată in octombrie 2008 intr-un caz in care este acuzat că ar fi retrocedat in mod ilegal circa un milion de metri pătrați de teren, in perioada 2002 - 2005, prejudiciul estimat fiind de 114 milioane euro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro