Cum se face plachia de crap taraneasca la cuptor, preparat ideal pentru masa de Florii

Cum se face plachia de crap taraneasca la cuptor, preparat ideal pentru masa de Florii

Ingrediente (pentru 4 portii): un crap intreg bucati sau file de crap 7-8 rosii suc de rosii 4-5 ardei grasi 4 cepe 3-4 catei de usturoi patrunjel un pahar de vin alb lamaie sare piper cimbru tarhon Plachie de crap taraneasca la cuptor.

acum 79 luni (21 Apr 2016)

Plachie de crap taraneasca la cuptor. Ingrediente (pentru 4 portii): un crap intreg bucati sau file de crap 7-8 rosii suc de rosii 4-5 ardei grasi 4 cepe 3-4 catei de usturoi patrunjel un pahar de vin alb lamaie sare piper cimbru tarhon

Plachie de crap taraneasca la cuptor. Mod de preparare:

Curatati crapul de solzi si de intestine, spalati-l si crestati-l pe ambele parti in functie de numarul de portii dorite. Adaugati ardeii taiati cubulete sau pestisori, usturoiul taiat marunt sau zdrobit, rosiile taiate marunt, sucul de rosii, o parte din patrunjel taiat marunt (restul se pastreaza pentru a fi adaugat la sfarsit). Amestecati bine ingredientele si adaugati vinul, dupa care potriviti de sare si condimente. Din cand in cand, scoateti tava din cuptor si stropiti-l cu sosul din tava. Cand pestele este patruns si rumenit, adaugati restul de patrunjel, ornati cu felii de lamaie si opriti focul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro