Cum se explica aspectul impecabil al ducesei Kate, la 10 ore dupa nastere

Citește și: Kate și William au ales numele prințesei Coafura și machiajul Intre profesioniști, s-a aflat și coafeza personală a ducesei, Amanda Cook Tucker, care o insoțește in călătoriile din străinătate. Rochia Rochia purtată de Kate a fost creată de designerul Jenny Packham, acceași specialistă care a imbrăcat-o pe ducesă cand a plecat de la spital cu prințul George. De asemenea, nașterea a fost asistată de doctorul recunoscut pentru transplantul de organe de nou-născuți, Sunit Godambe.

acum 91 luni (5 May 2015)

In spatele aspectului ducesei, la 10 ore de la naștere, s-a aflat o armată de profesioniști, scrie The Telegraph.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea ce look a avut Kate Middleton la ieșirea din spital cu prințesa și cu prințul George.

Citește și: Kate și William au ales numele prințesei

Coafura și machiajul

Intre profesioniști, s-a aflat și coafeza personală a ducesei, Amanda Cook Tucker, care o insoțește in călătoriile din străinătate.

Amanda i-a aranjat părul ducesei și inainte de prezentarea prințului George.

De asemenea, Amanda ar fi ajutat-o pe Kate cu machiajul, deși ducesa obișnuiește să se ocupe singură de acest aspect.

Kate fost dată cu un ruj in nuanță coral, tuș negru pentru ochi, fard de pleoape și de obraz.

Rochia

Rochia purtată de Kate a fost creată de designerul Jenny Packham, acceași specialistă care a imbrăcat-o pe ducesă cand a plecat de la spital cu prințul George. Primele imagini cu prințesa de Cambridge, fiica lui Kate și William

Rochia a fost gandită ca să ascundă formele ducesei de după naștere.

De asemenea, asistenta personală a ducesei, Natasha Archer, s-a asigurat că soția prințului a avut totul la indemană. Archer a mai lucrat și pentru ducele și ducesa de Gloucester.

In plus, langă Kate s-a aflat și secretara ei personală, Rebecca Deacon, care a lucrat și pentru organizația caritabilă a prințului Harry, Sentebale.

Citește și: Prințul Charles și Camilla, incantați de noua prințesă

Knauf a aranjat intregul eveniment in cadrul căreia a fost rezentată fiica prințului William și a soției lui, Kate Middleton.

Medicii

Nașterea a fost supravegheată și condusă de chirurgul ginecolog al familiei regale, Guy Thorpe-Beeston, și chirurgul ginecolog al reginei Elisabeta a II-a, Alan Farthing.

De aseme... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro