Cum scoti rapid petele de grasime, de cerneala si de pix, fara detergent. Produse miraculoase la indemana oricui

Cum scoti rapid petele de grasime, de cerneala si de pix, fara detergent. Produse miraculoase la indemana oricui

Pasta de dinti Petele de grasime proaspete se scot usor daca adaugi pasta de dinti peste pata si freci usor cu miscari circulare. Va recomandam si: BUCURESTI Cum sa scapi de stresul de sarbatori: metoda fericirii MEDICINA NATURISTA Cinci beneficii ale extractului de ginkgo biloba in sezonul rece

acum 98 luni (19 Dec 2015)

Va propunem cateva solutii pentru a scoate petele cu usurinta, fara detergenti, dar cu produse ce se afla in casa.

Bicarbonatul de sodiu

Primul pas in scoaterea petei folosind bicarbonatul de sodiu consta in indepartarea excesului de grasime cu ajutorul unui servetel uscat.

"Datorita proprietatilor sale chimice, bicarbonatul este unul dintre principalele produse de curatenie, de igiena si de lupta impotriva mirosurilor. Bicarbonatul de sodium (NaHCO3) se gaseste in natura fie combinat cu carbonatul de sodiu, fie in sedimentele apelor stagnante" explica profesorul de chimie Daniela Mihai.

Pasta de dinti

Petele de grasime proaspete se scot usor daca adaugi pasta de dinti peste pata si freci usor cu miscari circulare. Lasa pasta de dinti sa actioneze pana se usuca dupa care spala tesatura in mod normal, cu detergent obisnuit si apa calda. Petele de cerneala facute de putin timp se curata cel mai bine cu lapte. Peste petele facute de pasta de la pix, se pune putin spirt, iar apoi se freaca putin.

Va recomandam si:

BUCURESTI Cum sa scapi de stresul de sarbatori: metoda fericirii MEDICINA NATURISTA Cinci beneficii ale extractului de ginkgo biloba in sezonul rece ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro