Cum scapi de kilogramele nedorite cu dieta virgina

Cum scapi de kilogramele nedorite cu dieta virgina

Ce presupune dieta Pe scurt, dieta virgina presupune renuntarea la 7 alimente: gluten, lactate, oua, soia, porumb, arahide, zahar, 3 saptamani.

acum 83 luni (25 Oct 2016)

Ce presupune dieta

Pe scurt, dieta virgina presupune renuntarea la 7 alimente: gluten, lactate, oua, soia, porumb, arahide, zahar, 3 saptamani. Unii oameni nu pot tolera aceste alimente, ceea ce duce la efecte secundare nedorite, cum sunt depozitele de grasime, inflamatiile, problemele pielii. Specialistii spun ca eliminarea alimentelor daunatoare din dieta are o serie de beneficii pentru sanatate: pierderea in greutate, imbunatatirea somnului, curatarea tenului si multe altele.

Dupa trei saptamani, cei care tin dieta incep sa reintroduca in regimul alimentar din nou cateva dintre aceste alimente, pe rand, urmarind simptomele lor. In functie de reactiile la aceste alimente, cei care tin dieta sunt incurajati sa renunte la orice aliment pe care nu-l pot tolera.

Cum sa slabesti cu dieta "fulger" cu ciuperci Dieta Tahiti: slabesti 3 kg in 4 zile ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro